Få mere ud af din Facebook side

Facebook håndtering

Med mere end 2.9 millioner aktive brugere af Facebook i alderen mellem 18-60 år, er Facebook uden tvivl Danmarks mest populære sociale medie. Der er 3.5 millioner registrerede brugere af Facebook i Danmark. Vi ved hvor tidskrævende det er at holde gang i sin Facebook virksomhedsprofil.

Mange har hverken overskud eller lysten til at holde den opdateret, med relevant indhold. Det er her din virksomhed, virkelig gerne vil være skarpe i sin kommunikation og lægge gode artikler og godt content ud, som dine kunder “følgere” kan interagerer med.

Vi sikrer at der altid er liv på din profil, der kommer nyt og relevant indhold som aktiver dine følgere, så du altid er den som dine kunder og potentielle kunder søger ekspertviden hos.

Konko Facebook Annoncering

MÅLRETTET, SEGMENTERET MARKEDSFØRING

Facebook er fyldt med muligheder for din virksomhed, og det er en effektiv platform til at kommunikere og interagere med dine nuværende og kommende kunder. En Facebook profil giver dig helt overordnet mulighed for at give dine kunder et godt indblik i din virksomhed, dine medarbejdere, og alt det I kan tilbyde.

Betalt annoncering på Facebook er utroligt fleksibelt, da det giver dig mulighed for at skrue op og ned for dit markedsføringsbudget løbende. Derudover er Facebook som medie velegnet til markedsføring af dine produkter og ydelser gennem målrettede kampagner, der er mulighed for galleri i alle kampagner, det vil visualiser din annonce til dine kunder.

Facebook annonceringer skaber mulighed for at nå ud til en bestemt defineret målgruppe, og målrette din markedsføring til et specifikt publikum. Det kan for eksempel være ud gennem segmentering efter geografi, køn, alder eller civilstatus, at du kan bestemme den kundegruppe, som kampagnen skal henvende sig til.