Bliv mere synlig på Google

Konko SEO

BLIV SYNLIG I TOPPEN AF GOOGLE OG ØG DIN OMSÆTNING. EFFEKTIVT. NEMT. MÅLBART.

Giv din virksomhed et skub frem i rampelyset med Konko SEO, så du er synlig i toppen, når dine kunder søger efter virksomheder i dit fagområde. Din lokale tilstedeværelse på nettet er alfa og omega for, at du får nye kundehenvendelser, der øger din omsætning.

Vi hjælper dig til 100 % relevant, målbar SEO (søgemaskineoptimering).

Vi tilbyder alle vores kunder en personlig SEO manager, som leverer de seneste tal for din virksomhed gennem SEO og du vil modtage en rapport hver uge.

Når vi siger målbar SEO, så mener vi målbar. Alle vores kunder har mulighed for få måling på direkte kald fra deres kunder, eller mails, som alle kommer igennem Konko marketing læs mere her “måling”

Konko AdWords

Gør din virksomhed synlig med Google AdWords omkostningseffektive markedsføring.

Betalt annoncering er utroligt fleksibelt, da det giver dig mulighed for at skrue op og ned for dit markedsføringsbudget løbende. Med Konko Marketing når du dine kunder helt præcist og betaler kun for det udbytte du får. Det vil sige 100% relevant, målbar markedsføring.

Med AdWords kan du sikre dig de bedste placeringer på Google, så du får maksimal synlighed og garanti for høje placeringer

ERFARNE TEKSTFORFATTERE

Hos Konkurrence Kompagniet optimeres din kampagne ud fra dine ønsker og behov af en certificeret Google AdWords-specialist.

Dine annoncer skrives i et sprog, som kunderne forstår. Vores erfarne tekstforfattere sørger for løbende at optimere dine annoncer ud fra den branche, din virksomhed opererer i.

Målet er altid, at du får så mange nye kundehenvendelser som muligt.