Hjemmeside i WordPress

Hvad skal en hjemmeside som minimum kunne?
Den skal generere dig opkald og e-mails og gøre dine besøgende til kunder

Dette er noget Konkurrence Kompagniet’s designere sørger for ifm. med en ny hjemmeside.
Du får en skarp, imødekommende og skræddersyet hjemmeside, der passer til dine behov.

Hvorfor en WordPress hjemmeside?

WordPress er verdens mest brugte hjemmeside system. Det er brugervenligt og de grafiske muligheder føles næsten uendelige. Udviklere bliver ved at skabe nye muligheder og sikre at systemet er en ”first mover” indenfor hjemmesider.

Vi rådgiver dig vedr. designet og brugervenligheden, samt indsætter det indhold du stiller til rådighed i form af tekster, billeder el.l. Vi kan også tilbyde at tage professionelle billeder der vil gøre din hjemmeside mere personlig og troværdig – uanset dit erhverv.

En hjemmeside til både dine nye og eksisterende kunder

Hjemmesiden er dit ansigt udadtil. Den er fundamentet for at sikre dig nye kunder samt at give dine eksisterende kunder den bedste service. Vi arbejder med din visuelle identitet og den gode brugeroplevelse og kun det bedste er godt nok for os.

Hjemmesider som giver flere henvendelser

Vores hjemmesider er bygget til at give flere lokale kundehenvendelser end almindelige websites, bl.a. ved tydelige kontaktinformationer, nem brugernavigation, mobiloptimering og specielt udviklede kontaktformularer.

Vi tilbyder at lave en ny hjemmeside i WordPress, både med og uden efterfølgende support.

Bliv synlig på Google med WordPress

WordPress bliver prioriteret af Google, det giver dig ideelle forudsætninger for at lave god SEO og komme højt op i Googles resultatvisning, igennem Google søgemaskine optimering.

Bliv ringet op!

Udfyld nedenstående formular for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med en ny hjemmeside.