Marketingplan

Vi tilbyder komplette marketingplaner, som sikrer dig flere henvendelser på vejen mod succes. Vi er med dig helt fra de indledende runder, og indtil du når i mål med det, du har sat dig for. Vi hjælper dig med alt fra budget og tidsplanlægning til udførelse og effektmålinger.

Vi garanterer, at vores marketingplaner vil skabe flere henvendelser fra dine kunder. Når du ikke den aftalte målsætning, så arbejder vi gratis! Vi laver målbar markedsføring, og vi er skarpe på effektmåling.

Derfor kan vi give dig et detaljeret indblik i de resultater, din markedsføring skaber for din virksomhed. Det gør det muligt for dig at se præcis hvordan din markedsføring styrker din forretning.

Garantier

I Konkurrence Kompagniet er der ingen bindinger eller skjulte gebyrer. Vi ved, at vores koncept virker, og vi leverer altid det, vi har lovet dig. Vi garanterer gode resultater, og vi bestræber os på at give dig den bedste service. Derfor lover vi dig også, at vi arbejder gratis, hvis vi ikke når den aftalte målsætning. Vi glæder os til at blive din sparringspartner på markedsføring.

Kontakt os her, så tager vi en uforpligtende snak om vejen til din succes.

Vi tilbyder

Mål på opkald
Med effektiv markedsføring kommer din telefon til at ringe langt mere end før. Vi måler, hvor mange opkald du modtager som direkte følge af din nye marketingplan.

Mål på e-mail
Vi stiler efter at få din indbakke til at gløde rødt, og kan måle hvor mange mails, der tikker ind. Det giver dig et stærkt indblik i, hvor godt din markedsføringsindsats virker.

Mål på interaktioner
Nøglen til succes ligger i kendskabet til dine kunder. Vi hjælper dig med at måle, hvordan kunderne interagerer med din virksomhed. Det ruster dig til at indgå i fremtidige interaktioner med dem.

Mål på onlinekøb
Vi måler, hvor mange køb dine kunder foretager, efter at have stiftet bekendtskab med din virksomhed. Det giver dig et bevis i kroner og ører på, at din markedsføring virker.

Mål på mersalg
Kommer dine kunder tilbage? Og foretager de flere køb? Vi måler på dit mersalg, så du bliver bevidst om de kunder, der kommer tilbage igen og igen.