Hvem er vi?

Bag Konkurrence Kompagniets skriveborde finder du Kasper og Mikkel.
Til sammen har vi mere end 20 års erfaring med salg og markedsføring og vi er overbeviste om, at vi er vejen til din succes.

kasper-portraet

Kasper Rosencrantz

… Er 29 år og har 14 års erfaring med salg og ledelse, som han blandt andet har erhvervet sig gennem stillinger i TDC, AM Sales og Marketing og Callforce. Her har Kasper siddet med kommercielt ansvar, salgsledelse og coaching, og han er din go-to guy, når du skal have dine kommende kunder i hus.

Kasper har i øvrigt boet et år i Australien, så hvis du vil vide noget om de bedste surfer spots, hvordan man bokser med en kænguru, eller hvor du finder den mest autentiske aussie experience, giver han gerne et råd med på vejen.

kasper-portraet

mikkel-portraet

Mikkel Haagensen

…Er 27 år og har 10 års erfaring med salg og marketing. Han har blandt slået sine folder hos Radio100, Danaweb og SpotOn Marketing og er manden, du ikke vidste du manglede, til at hjælpe dig med din markedsføring. Mikkel har engang været på pilgrimsrejse i Spanien, så hvis du overvejer at begive dig ud på Caminoens spirituelle dannelsesrejse, kan han garanteret være behjælpelig med både pakkeliste, vandrerstøvler og opmuntrende ord som du kan tage med dig på den 800 kilometer lange gåtur tværs gennem det spanske land.

Vores vision

Det er Konkurrence Kompagniets vision er at ændre det gængse syn på markedsføring. Vi vil have dig og dine kunder til at se markedsføring som en positiv og uundværlig service, som gør det muligt for dig at vise dine kunder, hvordan du kan hjælpe dem.

Vi tror på, at du har noget helt unikt at dele ud af, og at der findes masser af mennesker, der kan have gavn af netop dét, du tilbyder. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at blive synlig for dine kunder. Hos os finder du ingen skjulte dagsordener eller feje tricks.

Vi ønsker at være en stærk samarbejdspartner for dig, og vi tror på at klar kommunikation og et let forståeligt koncept gør en kæmpe forskel. Vi er med dig fra budgetplanlægning til effektmåling og står klar med personlig rådgivning og sparring, når du har behov for det. Vores vigtigste opgave er din succes. Derfor arbejder vi også gratis, hvis du ikke når den aftalte målsætning.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

vision

vision

historie

Historien bag Konkurrence Kompagniet

Vi mødte hinanden på et netværksmøde. Og er det ikke sådan alle smukke historier starter? På netværksmødet opdagede vi, at vi havde de samme tanker og ambitioner for den forretning, vi begge ønskede skabe.

Heldigvis var vi også enige om, at vi ville være gode samarbejdspartnere. Konkurrence Kompagniet bygger på en fælles vilje til at ændre den gængse opfattelse af, hvad god markedsføring og service er, og en ambition om at skabe en virksomhed, der er til for dig – vores kunde.

Vi har startet Konkurrence Kompagniet, fordi vi tror på, at markedsføring er en positiv service, som er til gavn for alle. God markedsføring åbner dine kunders øjne for, hvordan du kan hjælpe dem. Samtidig sørger den for, at du får succes med den virksomhed, du brænder for at skabe. Vi er til for dig, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at styrke din virksomhed igennem succesfulde marketingplaner og tæt, personlig sparring.

Skal vi hjælpe dig på vejen til succes? Kontakt os her, så giver vi en kop kaffe.

historie